Skip to content

Säröön töihin tai harjoittelemaan

Etsimme ihmisiä kirjoittamisen, rahan, taiteen ja tieteen valtakunnista

Säröön on monta tietä: voit tarjota artikkeleita tai runoja, voit tulla tänne harjoittelemaan journalismia, tai voit tulla tänne opettamaan meille äidinkieltä. Jos asut ulkomailla, voit ryhtyä kirjeenvaihtajaksemme. Jos opiskelet vaikka kulttuurituottajaksi, ja haluat kokeilla siipiäsi runotapahtumien järjestäjänä tai kulttuurijulkaisun rahoitusanalyytikkona, tai haluat selvittää, mitä kirjoittajakoulutuksen kulissien takana tapahtuu, tai haluat kirjoittaa tieteen asioista originellisti, tervetuloa Säröön!

Kaikesta ei saa suoraa rahallista hyötyä, mutta…

Muistutettakoon, että Säröä tehdään pääosin talkoovoimin: emme siis juuri maksa palkkaa työntekijöillemme. Kelvollisia juttukorvauksia maksamme kyllä, ja joskus myös projektikohtaisia palkkioita.

Tarjoamme piiriimme astuville ihmisille työpisteen Helsingin Vallilassa Artlabin tiloissa,  sekä mahdollisuuden sotkeutua Särön mittaamattomaan kulttuuriverkostoon, josta jotkut ovat lopulta saalistaneet sellaistakin työtä, josta saa reilua palkkaa.

Berliinissäkin saa kirjoittaa ja ideoida!

Vuonna 2010 Särö sai jalansijaa myös Berliinissä, jonne yhdistys perusti yhteistyössä Hämeen ja Kaakkois-Suomen taidetoimikuntien sekä Suomen Kirjailijaliiton kanssa kirjailija- ja taiteilijaresidenssin. Vuonna 2011 yhdistyksen on tarkoitus perustaa Berliiniin residenssin oheen toimisto, joka toimisi työskentelypaikan ohessa  myös suomalaisten ja muunmaalaisten kirjallisuusihmisten kohtaamispaikkana.

Särö on avoin tie ammattilaisille ja opiskelijoille — ja uusi ulottuvuus pitkäaikaistyöttömille

Haemme ihmisiä seuraaviin tehtäviin: toimitustyö (kirjoittaminen, oikoluku, juttujen arviointi), ilmoitusmyynti (provisiolla), tuottaminen (rahoitussuunnittelu ja -hankinta, tapahtumien järjestäminen, lehden markkinointi ja ideointi), verkostointiassisteeraus, visiointi, tekstianalysointi (kritiikkien kirjoittaminen ja kaunokirjallisten tekstien arviointi).

Erityisen kiinnostununeita olemme tällä hetkellä ihmisistä, joilla on tarjota Särölle tieteellistä näkökulmaa — kenties kirjallisuustieteellisistäkin,  mutta erityisesti luonnontieteellistä, ja vaikka filosofista tai psykologista.

Jos olet opiskelija ja kaipaat työkokemusta ja opintopisteitä, tai olet palkkatukeen oikeutettu pitkäaikaistyötön, mutta kohtalaisen vireä ja itsenäinen, ja olet kiinnostunut Särön kaltaisesta työympäristöstä, ja olet kiinnostunut antamaan meille henkisen säväyksesi, niin sinun ja Särön symbioosin ilo ja hyöty saattaa olla molemminpuolista.

Ota yhteys:

sarolehti(at)gmail(piste)com tai puh. +49 152 020 303 52 (Saksa!) tai 041 535 6065.

Lue myös tämä kirjoitus, jossa haetaan markkinointisihteeriä.

(MM 21.3.2011)

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: