Skip to content

Särön blogi heräilee ja uudistuu!

lokakuu 10, 2012

Kesästä kestänyt hiljaiselo on pian takana. Vaikka illat pimenevät, Särön blogi on näkevä uuden aamunkoin. Oikeastaan luvassa on varsinainen uudistusten kimppu.

Ensinnäkin, blogi alkaa saada uutta sisältöä säännöllisellä sykkeellä, uudella vuorolistalla, tasapäivin ja -viikoin. Kirjoittajat tulevat olemaan enimmäkseen Särölle ennestään tuttuja yhteistyökumppaneita, eikä sisällöllisessä linjassa ole juuri luvassa muutosta aikaisempaan.

Toisekseen, blogi tullaan sulattamaan Särön varsinaiseen sivustoon nykyistä kiinteämmin. Luvassa on myös pieniä muutoksia käyttöliittymään ja ulkoasuun.

Pääpiruna uudistuksessa on yllättäen täysin uusi naama – minä, Jasper Kaarna, digitaalisen viestinnän opiskelija Metropolia AMK:n Viestinnän koulutusohjelmasta, kirjallisuuden harrastaja ja monenmoisten luovien hommien näpertelijä. Lisää annan kuulua itsestäni omalla vuorollani, jahka blogi on saatu taas pyörimään.

Uusi blogivuorolista julkaistaan kuun vaihteessa. Mikäli asiat menevät nappiin, viimeistään jouluun mennessä Särön blogi elää tasaisella viikkorytmillä, kuin kunnollinen ja yhteiskuntakelpoinen media ainakin.

Pidätämme kuitenkin oikeudet pieniin säröihin aikataulun pitävyydessä.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: