Skip to content

Säröleaks – one woman show ja muita hakusanoja

joulukuu 20, 2010

Veera Antsalo:

On se aika vuodesta, jolloin katse käännetään menneeseen ja summasummeerataan kulunut vuosi. Särön blogin WordPress-alustan tilastotietojen ansiosta voimme täällä Särössä tehdä tuon summeerauksen lähestulkoon matemaattisen tarkasti, ja nyt, arvoisat lukijamme, raotammekin blogin verhoa ja kutsumme teidät tilastotieteelliselle kiertokävelylle Särön blogin kulisseihin.

Tilastoteknisistä syistä johtuen kulunut vuosi käsitteenä tarkoittaa tässä ajanjaksoa 19.12.2009 – 19.12.2010. Meillä Särössä ollaan muutenkin aina vähän vinksallaan ja myöhässä tai etuajassa ja aavistuksen verran sivuraiteella, joten ei se mitään, eihän se mitään?

Näin ensimmäiseksi kulissientakaisella kiertokävelyllämme pysähdymme ihmettelemään hakusanoja, joilla ihmiset (tai eläimet tai koneet, mistäs sitä aina tietää) ovat päätyneet Särön blogiin. Hakusanojen top ten on hivenen tylsä ja itsestäänselvä, mutta koittakaa kestää. Aloitamme countdownmaisesti 10. suosituimmasta hakusanasta (tai sanoista):

10) suomalainen essee 2010

9) anna saari

8) runojen julkaiseminen

7) iikka forss

6) särö

5) hullu maailma

4) riikka heinonen

3) suomalainen essee

2) säröjä

– fanfaareja –

1) särö blogi

Ei kovin yllättävää. No, ei se mitään. Seuraavaksi on vuorossa viihdeosuus eli valikoima sekalaisia viihdyttäviä hakusanoja:

halpa kesämökki, seksi runot, savonlinja kuljettaja, suihkuhuone, koira haukkuu ihmisille, arkkitehtuuri särö, pitkä joutenolo, eino leino niin väsyneenä, kosminen ulottuvuus, räppäri särö, wienerbröd, one woman show, onko kirsi kunnas elossa, brandyä, wienerbrödtårta, pässi, runoilijatar, lottavala, ai miten nii, marsalkka mannerheimin salanimet, citykani ja duracell pupu, villisikapihvit, runous ruks, koiran haukkuminen muille koirille, miksi maamunia, paljonko villisika maksaa, online ystäviä romantiikka, sanna saastamoinen ja poikaystävä, mikeissä itsessään on säröjä, asioita joita en seitsemässä veljessä ymmärrä

Viimeiseksi kiertokävelyn juhlallisin osuus. Särön blogi ojentaa virtuaaliset kukkakimput vuoden luetuimmista (tai siis klikatuimmista, mikä ei toki ole luetuimman synonyymi…) artikkeleista. Särön blogin toimitus on ottanut huomioon tässä vain etusivulle tulevat artikkelit, eikä ole huomioinut sivupalkin tiedotusluontoisia sivuja, joita luonnollisesti luetaan paljon.

Vuoden aikana klikatuimmat artikkelit:

3) Jouko Sirola: Koirien haukkuminen

2) Tiina Raevaara: Suuret muinaiset pelastivat minut

ja – fanfaareja –

1) Seija Kerttula: Tiivistä aforismi

Seijan aforismiaiheinen blogaushan poiki aivan spontaanisti aforismikilpailun vuosi sitten. Onnittelut lukijamagneeteillemme!

Mainokset
5 kommenttia leave one →
 1. Veera permalink
  joulukuu 20, 2010 12:12

  Eiks nää ookki kivat nää uudet hirviöavatarit?

 2. sarolehti permalink*
  joulukuu 22, 2010 11:18

  Eikö hakusanojen joukossa muka ollut: ”Asiat jotka villisikapihveissä maksaa?”

 3. Anne permalink
  joulukuu 22, 2010 11:23

  Näistä Veeran postauksista välittyy aina käsinkosketeltavasti se, millaista on työ Särön toimistonhoitajana.

  • sarolehti permalink*
   joulukuu 25, 2010 19:16

   Mutta eilenpä (24.12.) blogiimme oli tultu hakusanalla kinkku + lihaliima. Se vasta on käsinkosketeltavaa jos mikä. (Veera)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: