Skip to content

Berliinin residenssissä vapaata 1.-14.10.2010. Nopeat säästävät lennoissa.

elokuu 25, 2010

särötiedote:

Jos oleskelu synkän ja ahdistavan suurkaupungin siimeksessä kiinnostaa vuodenaikana, joka on niin ikään on synkkä ja suuri, tiedustele Särön Berliinin taiteilijaresidenssiä. Jos menet sinne, joudut vielä maksamaan siitä. Etukäteen. Yksi tai kaksi huonetta vapaana lokakuun alkupuoliskolla.

Residenssin tuoreilta nettisivuilta löytyy asuntoa koskevaa faktaa, ja osoitteesta mark(piste)mallon(at)gmail(piste)com tai numerosta 041 5356065 saat tietää varaukseen liittyviä käytännön asioita. Huom: residenssiin pääsy edellyttää Särön jäsenyyttä. Vuosimaksu on 20 euroa. Ei liittymismaksua. Lisätietoa jäsenyydestä esim. residenssin nettisivuilta tai sähköpostitse.

Huomio huomio: Air Berlinillä on parhaillaan menossa syksyn lentojen tarjouskampanja. Kampanja päättyy tänään keskiviikkona. Jos olet köyhä ja nopea taiteilija, reisidenssi lokakuussa voi olla hyvinkin kannattava juttu.

Mainokset
One Comment leave one →
  1. sarolehti permalink*
    syyskuu 23, 2010 23:31

    Mainittu aika ei ole enää vapaa, vaan meni Särön jäsenille. Lokakuun jälkipuoliskon ja marraskuun residenssi on Kirjailijaliiton jäsenten käytössä, ja tammi-kesäkuu on varattu Kaakkois-Suomen ja Hämeen taidetoimikuntien alueiden taiteilijoille ja kirjailijoille. Heinäkuu 2011 on näillä näkymin varattu Särön jäsenille. Lisätietoa ko. järjestöistä ja Särön residenssin netisivuilta. (Mark)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: