Skip to content

Särö-lehti vuoden tauolle. Yhteistyökumppanit haussa.

Touko 31, 2010

Särötiedote:

Viime vappuna ilmestyneen sarjakuva-numeron jälkeen kirjallisuus- ja kulttuurilehti Särö päätti siirtyä vuoden tauolle. Särön tilaaja- ja ostajakunta on lisääntynyt vuosien varrella tasaisen varmasti, ja Särön talous on aikojensa alusta lähtien myös pikku hiljaa kehittynyt lupaavampaan suuntaan. Mutta ei riittävästi, koska Särön ydinväki (toimitus ja byrokraatit) on edelleen joutunut tekemään työtä palkatta, pyhät ja arjet.

Lehden tekeminen on pääosin antoisaa, mutta lehden taustaorganisaation byrokratia vie voimat. Irtaantuminen lehdestä ei ole mahdollista muuten kuin laittamalla lehti telakalle. Telakointi mahdollistaa toimitukselle ensimmäisen kesälomansa, jota aiotaan lepäämisen lisäksi käyttää taiteelliseen työskentelyyn. Säröläisillä kun on omiakin taiteellisia projektejaan päivänvaloa odottamassa.

Syksyllä säröläiset heräävät unestaan ja ryhtyvät etsimään joukkoonsa uutta porukkaa – paitsi toimitukseen, myös organisaation pyörittämiseen. Tavoitteena on löytää Särölle kustantaja, kenties eri tahojen&instanssien yhteenliittymänä, ja saada rahaa osa-aikaisen toiminnanjohtajan palkkaamiseen. Katsotaan kuinka käy. Keväällä 2011 ilmestyvän Särön teemaksi olemme kaavailleet ”Suomi”.

Särö toivottaa lukijoilleen ja kaikille muillekin hyvää kesää!

Terv. Mark Mallon, päätoimittaja, sarolehti(at)gmail(piste)com

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: