Skip to content

Myy jotain ihmeellistä Särössä

kesäkuu 24, 2009

Särö haluaa mitä kohteliaimmin todeta, että lehdessä voi kertoa myyvänsä tai olevansa halukas ostamaan muutakin kuin ihmisen seuraa. Lanseerasimme vastikään uuden mainospaikkatyypin, tuiki tavallisen rivi-ilmoitustilan, jossa yksityiset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja muut yhteisöt voivat mainostaa ja tiedottaa tavaroista ja palveluista, joita he itse tarvitsevat tai joita he muille tarjoavat. Koska Särö on kulttuurilehti, ilmoituksilla tulisi olla edes hienosäikeisen fiktiivinen yhteys kulttuurin ja taiteen maailmaan.

Jos etsit tiettyä kirjaa, tai haluat myydä akvarellin, tai etsit sisustussuunnittelijaa akvaariollesi, tai haluat tietää missä Pariisissa voi hankkia häikäisevät koristeet polkupyörän keulaan, tai haluat vuokrata asuntosi runoilijalle, tai tarjoat ateljeekritiikkipalvelua, tai haluat tyrkätä itsesi esikuvaksi esikoisromaanin mystiseksi sivuhenkilöksi, tai haluat tiedottaa laululyrikkakilpailusta, tai haluat mainostaa kirjoittajakurssia, tai etsit työtiloja Keravalta tai Raisiosta, tai etsit harjoittelupaikkaa lehden toimittajana,

tai haluat ostaa ihan mitä tahansa, kunhan halvalla lähtee, niin lähetä Säröön rivi-ilmoitus (max 365 merkkiä välilyönteineen) 2.7. 2009 mennessä, jolloin se ehtii vielä Tupla-seksuaalisuus-Säröön. Ilmoitus maksaa 23,40 euroa (sis. alv). Numero ilmestyy heinäkuun lopussa. Yhteystiedot mukaan! Ilmoitukset lähetetään osoitteeseen saro.toimitus(at)gmail.com.

Huom: ilmoittajat saavat 12 euron arvoisen numeron kotiin postittetuna hintaan 6,60 euroa, mikäli ilmoitus ja lehti (jos 140-sivuista tuotetta enää lehdeksi voi sanoa) maksetaan yhtäaikaisesti. Yhteensä siis 30 euroa. Anteeksi tämä mainostilan mainostaminen täällä blogissa, mutta tehtävämme on palvella kansakuntaamme niin monipuolisesti kuin vain kykenemme.

Mainokset
8 kommenttia leave one →
 1. kesäkuu 24, 2009 19:40

  Minä haluaisin ostaa Särö-paidan (mieluummin vielä pitkähihaisen) mutta en haluaisi maksaa sen kertomisesta. Voisko joku auttaa?

  • sarolehti permalink*
   kesäkuu 24, 2009 23:34

   Hei P! Valitettavasti asia on niin, että osta ja myy -palstan maksullisuutta ei voi kiertää blogissakaan. Katsokaas P:t ja muut P.A:t: Särö-lehden levikki ei yllä edes tuhanteen, kun blogilla sen sijaan on satoja lukijoita sekunnissa tai ainakin viikossa, kuitenkin rutosti enemmän kuin tuolla vanhanaikaisella printtimediallamme.
   Armeliaisuuttamme osoittanee, että emme veloita tuosta blogi-ilmoituksestasi lukijamäärän ja saamasi hyödyn mukaan, vaan joudut maksamaan ainoastaan sen tavallisen ilmoitusmaksun. Tällä kertaa. Mitähän kokoa se pitkähihainen paita sitten saisi olla?
   Terv. Särön myyntiassistentti K.M.

   • kesäkuu 25, 2009 00:16

    Saamani hyödyn? Mikähän se voisi olla?

    Paita saisi olla mielellään liian iso. Vähintään L. (Ja poolokaulus olis kiva.)

    Ja olisko ihan kohtuutonta pyytää aukaisemaan tuo K.M. ja kaikki muutkin teikäläisten lyhenteet? Minä osaan aukaista vain M.M:n

 2. kesäkuu 25, 2009 00:47

  Tai ei tarvitse ruveta aukomaan. Eikä poolollakaan ole väliä.

  Kiitos armeliaisuudesta.

 3. mark permalink
  kesäkuu 25, 2009 01:11

  K.M. on ainakin minulle tuntematon tyyppi. Ei taida olla Säröstä. Toisaalta en voi väittää tuntevani kaikkia säröläisiä, organisaatio kun kasvaa nykyään melkein päivä päivältä. Mutta ei sekään ole mahdotonta, että K.M. on joku työtön häirikkö, jolloin nimimerkki todennäköisesti tarkoittaa kilometrimakkaraa. Oli miten oli, poolopaita tuskin ehtii ensi talveksi.

  • sarolehti permalink*
   kesäkuu 25, 2009 02:10

   Niin, tuskin ehtii poolopaita edes ensi kevääksi, jos puserot kudotaan täällä samaa tahtia kuin lehtiä kursitaan kasaan. Mark, pyysit minua tänään keittämään kahvia, ja hymyilit samalla, etkö muka muista? Ja itse annoit minulle nämä tunnukset viime yönä. Etkö muista? Kamoon hei. T. K.M.

 4. elohopea permalink
  kesäkuu 25, 2009 21:36

  Voisin tarjoutua pientä maksua vastaan pitämään luennon aiheesta ”Queenin varhaiskauden tuotanto ja sen symboliikka”. Vai onko tämä tarpeeksi asiallista?

 5. sarolehti permalink*
  kesäkuu 26, 2009 11:45

  Hei Elohopea, onnittelut! Juuri tuota luentotiedotetta me salaa toivoimme! Tiedoksi, että äsken hallituksen kokouksessa päätimme, että kaikki Queenin varhaistuotantoon liittyvät ilmoitukset julkaisemme maksutta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: