Skip to content

Joo joo, kyllä me annamme kuulua itsestämme

kesäkuu 16, 2009

Tämä tiedote erityisesti heille, jotka ovat tarjonneet aineistoa Evoluutio-seksuaalisuus-Särölle:

Artikkeli-aineston valinnat on tehty, osa on työstettävänä, osa jo taitossa. Novellivalinnat on tehty suurinpiirtein, mutta runotarjonta odottaa pääosin vielä läpikäyntiä. Tulevan Särön jo aiemmin debytoineita runoilijoita ovat Tiina Lehikoinen, Jemina Staalo ja Sinikka Vuola. Aiemmin julkaisemattomien runoilijoiden osalta valinnat on vielä tekemättä.

Pahoittelen, että emme ole olleet aineiston tarjoajiin kovin tiiviissä yhteydessä. Yleisenä vinkkinä sanottakoon, että jos meistä ei kuulu kuukausi aineiston lähettämisen jälkeen, perään saa ja kannattaakin huudella. Kaunis periaatteemme on, että jokainen sähköpostitse tullut aineistotarjous kuitataan vastaan otetuksi viikon sisällä, ja että päätös julkaisemisesta tulee suurinpiirtein deadlinen kieppeillä. Tai viimeistään kuukausi sen jälkeen.

Tarjoan jäätelön kaikille, jotka ovat lähettäneet runoja tai asiatekstiä, eikä kukaan täällä ole koskaan mitään vastannut. Vastaamattomuus on inhottavaa, eikä sitä tietenkään näin imelällä tavalla kokonaan kompensoida, mutta kuitenkin merkittäviltä osin.

Mark

Mainokset
One Comment leave one →
  1. t.v. - tilaus voimassa permalink
    kesäkuu 16, 2009 22:17

    Juuh, kiitos. Se on sitten perinteinen Pingviini-suklaatuutti – vaikka valmistaja on nykyisin ihan väärä… että se sitten siitäkin perinteestä, unohda koko juttu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: