Skip to content

Särö auttaa myös rakkaudessa.

kesäkuu 11, 2009

Nainen tai mies hukassa?  Kirjoita Särölle 19.6.2009 mennessä. Voit löytää uuden kumppanin, tai jos hyvin käy, voit jopa saada sen entisen takaisin.

Särön evoluutio-seksuaalisuusnumerossa elvytetään senssi- eli pariutumispalstaa.

Jotta Särön evoluutio-seksuaalisuus-teema ei jäisi pelkästään teoreettiselle tasolle, virittelemme henkiin perinteisen, mutta kaiketi häviämäisillään olevan parinmuodostusfoorumin, paperiin painetun senssipalstan (Särössä kutsumme sitä pariutumispalstaksi).

Palstalla voivat tutustua toisiinsa myös internetittömät ihmiset. Koska Särö on kulttuurilehti, esittelyissä kannattanee korostaa kultturellista suuntautuneisuuttaan. Parinhakijoiksi ovat toki tervetulleita kaikki muutkin, kuten työttömät, opiskelijat, eläkeläiset tai vaikka ihan tavalliset porvarit.

Ilmoitukset ovat maksuttomia. Parinhaku tapahtuu lähettämällä kirje (tai sähköposti) toimituksen osoitteeseen. Ilmoittajan on syytä kertoa muutamalla sanalla itsestään ja siitä, minkälaista seuraa olisi toivomuslistalla. Yhden yön juttuja ei Säröstä kannata hakea jo senkään takia, että lehti ilmestyy jokseenkin pitkällä viiveellä ilmoituksen jättämisestä.

Ilmoitukset julkaistaan Särössä nimettöminä. Kontakti järjestetään ilmoittajan intimiteettiä varjellen siten, että ilmoittajasta kiinnostuneet eivät saa ilmoittajan yhteystietoja, vaan toimitus välittää treffeistä kiinnostuneiden yhteydenotot ilmoittajalle. Särö käsittelee kaikki tiedot luottamuksella, eikä kenenkään yhteystietoja luovuteta ulkopuolisille.

Maksimissaan 400 merkin (sis. välilyönnit) eli noin 40 sanan pituiset ilmoitukset pyydetään lähettämään suljetussa kuoressa osoitteeseen Särö, Rihkamakatu 2, 06100 Porvoo tai sähköpostitse osoitteeseen: saro(piste)toimitus(at)gmail.com. Ilmoituksissa on oltava ilmoittajan koko nimi ja posti- tai sähköpostiosoite. Kuoreen tunnus / viestin otsikoksi: Särö rakkaudessa.

Toimitus pidättää oikeuden lyhentää ilmoitustekstejä tai olla julkaisematta ilmoituksia. Ilmoitusten viimeinen jättöpäivä on 19.6.2009. Evoluutio-seksuaalisuus-Särö (1-2/2009) ilmestyy heinäkuun loppupuolella.

Mainokset
7 kommenttia leave one →
 1. kesäkuu 12, 2009 17:54

  Vau! Harmi että tämä tuli näin myöhään.

  • sarolehti permalink*
   kesäkuu 12, 2009 20:25

   Onhan tässä vielä muutama päivä aikaa jättää ilmoitus. Vai millä tavalla myöhään? Siis mikä ”tämä” tuli myöhään? Oma kommenttisi vai?

   • kesäkuu 12, 2009 20:56

    Teemanumero tuli liian myöhään, siis minulle. Tarkoitan että olen hiljattain mennyt kihloihin ;)

 2. sarolehti permalink*
  kesäkuu 14, 2009 13:32

  Useinhan käy niin, että luulemme, että ruoho on vihreämpää jossain rinnakkaistodellisuudessa. Tosiasallisesti me emme voi nähdä rinnakkaistodellisuudesta muuta kuin pienen kajastuksen siitä valosta, joka heijastuu ruohoa syövistä lampaista. Tämä johtuu siitä, että Särö on julkaisuaikataulustaan jatkuvasti puolisen vuotta myöhässä. Toisaalta luulen, että sinä ja kihlattusi olisitte löytäneet toisenne jopa senssipalstasta, koska te olette toisillenne luotuja. Jos haluatte varmistaa liittonne – siis sinetöidä se – suosittelen, että laitatte toisistanne tietämättä senssi-ilmoituksen Säröön. Eikö niin.

 3. kesäkuu 14, 2009 13:55

  Tuo on hieno idea. Harni ettei ole tämän enempää aikaa miettiä. Siinä kun on vaaransa: jospa ilmoitukseen vastaakin joku muu.

 4. Huu permalink
  kesäkuu 14, 2009 16:17

  Onko porvoolainen kulttuurieliitti laajentanut toimintaansa salakapakoista salaparittamiseen?

 5. sarolehti permalink*
  kesäkuu 14, 2009 23:05

  Kyllä! Nykyajan liberalismiaaltojen vyöryessä valtoimenaan ylitsemme ja lävitsemme ainoa jäljelle jäävä rehti ja uskottava elitismin laji on rikollisuus. Sitä paitsi salakapakointi ja parittaminen sopivat toisilleen kuin makkara ja sinappi. Seuraava tytäryhtiömme on, uskokaa tai älkää, mikäs muu kuin rahapesula. ”Lähetä rahasi Särölle, saat ne sormenjäljittä takaisin Lukema-klubin tiskiltä. Bonuksena päätoimittaja lurittaa korvaasi rakkausrunon”. Ai niin, paritushinnasto julkaistaan vasta numeron ilmestyttyä. Terv. Agentti M.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: