Skip to content

Päätoimittaja karkasi, taas

huhtikuu 2, 2009

Viime vuoden viimeinen numero eli 4/2008 lähti painoon tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, sopivasti maalis-huhtikuun vaihteessa ja aprillipäivän puolella. Viimeiset hiomiset hoituivat jo rutiiniksi muodostuneeseen tapaan: päätoimittaja M.M. ja ulkoasuvastaava S.S. olivat paenneet ulkomaille, toimitussihteeri T.R. ja taittaja A.T. hoitivat lehden valmiiksi.  Särön uusi toimisto Simolinin talossa on muuten kerrassaan hieno paikka, eikä vain siksi että alakerrassa on SEKÄ Alko ETTÄ Brunbergin suklaatehtaan myymälä. Näkymä on mielenkiintoinen siksi, että ikkunoista näkyy erityisen hyvin Porvoon kirkon katto.  Se uusi katto.

Jätän teidät miettimään tätä blogikirjoitusta. Ehkä se oli vähän mauton. Mutta sen kirjoittikin…

Tiina

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. huhtikuu 2, 2009 18:40

    Tunnustan syyllisyyteni. Ei, en ole paennut ulkomaille, mutta opus nimeltä Elämäni kivet on viime aikoina määrännyt kalenterini sisällön ja askelteni kulkusuunnan, enkä ole vasta kuin kerran ehtinyt Simolinin tiloihin. Mutta allekirjoitan väitteesi: komeat ovat. Alakerrasta löytyy myös villalankoja ja pihan toiselta puolen etanoita, syötäviä sellaisia.

  2. sarolehti permalink*
    huhtikuu 14, 2009 15:32

    Kirjoitus ei ollut mitenkään mauton, mutta käykäähän silti hyvät ihmiset Brunbergillä ostamassa riisisuklaata (parasta mitä Suomesta saa), tai Brunbergin naapurista Strong Suffolk Vintage Alea, parasta mitä Englannista saa sateiden jälkeen. Mark

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: