Skip to content

Sunnuntain Teos-Särö-klubilla Emilia Hiekkala, Teppo Paulasto, Maria Peura, Tiina Raevaara, Jouko Sirola, A.W.Yrjänä ja runoteatteria

marraskuu 18, 2008

Teoksen ja Särön klubi-ilta sunnuntaina 23.11.2008


Tule viihtymään Teoksen kirjailijoiden ja säröläisten joukkoon Taidetehtaalle Porvooseen — yksityistilaisuuteen, johon pääsee ilmoittautumalla ajoissa — jos enää silloinkaan. Tilaisuus pidetään 23.11. klo 18-22. Isäntinä Petri Pietiläinen ja Tuukka Hämäläinen.

ohjelma:

Klo 18: Teoksen kirjalijoita lavalla

Sanaperformanssi: taitureina Maria Peura, Tiina Raevaara ja Jouko Sirola.
Varakirjailijakilpailu: Ota rohkeasti käteesi kirjailijavieraidemme teoksia ja esitä heille katkelma heidän teoksestaan. Kukin kirjailija tuomaroi itseään miellyttävän varakirjailijan. Kirjapalkinnot ja varakirjailijadiplomi parhaille! Yleisöäänestys illan parhaasta varakirjailijasta.

Klo 20: Särön Tajunta-numeron julkistamistilaisuus

Runoteatteria: Juon mennyttä kesää – eli lauluja ja lausuntaa Pornaisten bussipysäkillä. Ohjaus ja käsikirjoitus Thomas Henriksson.

Runoesityksiä: Emilia Hiekkala: Nainen ja runot kitaran kera. Teppo Paulasto: Nokialainen runoilija, joka kirjoittaa yllättävän helppoa runoutta. A.W. Yrjänä: Ehdotuksia tajunnan laajentamiseksi.

Ohjelma päättyy noin klo 22. Klubi on avoinna noin klo 24 saakka.

Klubi-tapahtuma on yksityistilaisuus, johon pääsee ainoastaan  ilmoittautumalla etukäteen (20.11.mennessä) osoitteeseen nyyssonenjp(at)gmail.com. Tilaa on rajoitetusti. Jos nimeäsi ei ole listalla, niin ovimies Janne ärähtää ja puikit pakoon!

Mainokset
One Comment leave one →
  1. tuukkahamalainen permalink
    marraskuu 20, 2008 23:11

    Tulossa helkkarin hyvä ilta! (mitä nyt eräs juontaja saattaa homman pilata :D) Jos ei jalka ole jo toisen edessä niin sen pitäisi olla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: