Skip to content

Särö sinkoaa lahden yli

heinäkuu 15, 2008

Näinä hetkinä (klo 17.15) usean kuukauden urakka kokee helpottavan käänteen: Metsä-Särö siirtyy meren yli (tai läpi?) kohti Tallinnan Kirjapainoa. Painossa sanottiin, että hyvässä lykyssä lehti ehtii Faces-tapahtumaan Billnäsiin 1.8. mennessä. Sattumoisin Billnäsissä on Helena Junttilan näyttely — Junttila on myös tämän numeron kansikuvataiteilija. Parempaa kuvitusta emme olisi voineet saada.

Tässä numerossa on paljon asiaa kirjoittamista ja julkaisemisesta; kirjoittajina mm. Juha-Pekka Koskinen, joka artikkelissa Kirjailija jota ei ollut olemassakaan sanoo seuraavaa:

”Siitä huolimatta, että kirjailijalla olisi kova itseluottamus ja usko omiin kykyihinsä, hänen ei kannata kavahtaa ateljeekriitikkoja ja esilukijoita. Ne asiat, jotka ovat alitajuisesti vaivanneet kirjailijaa, saavat usein sanallisen muodon ulkopuolisen lukijan kritiikeissä.”

Editoinnin tärkeyttä pohditaan myös Ilkeä Guru Kopeloin artikkelissa Hymyilevä pilotti, punainen lehdistö. Kyytiä saavat erityisesti palvelukustantamot.

Kolmen vuorokauden tauoton oleskelu Taidetehtaalla päättyy kohta, kun hyppään veteen Kokonniemen maauimalaan. Siinä saavat kyytiä vuorostaan editointihiet.

Mark

Mainokset
One Comment leave one →
  1. heinäkuu 15, 2008 19:19

    Loistavaa Mark, Sanna ja koko meidän ihana kööri, joka taas on puurtanut Särön kasaan! Sukella vilvoittaviin vesiin monta, monta kertaa meidän muidenkin puolesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: